Persoonlijke wasservice voor senioren in West-Brabant

Geen zorgen om de was

Wie als oudere in een verzorgingshuis woont heeft vaak niet de ruimte om een wasmachine of droogtrommel te plaatsen. Daarnaast is kleding wassen een hele onderneming die senioren liever aan iemand anders overlaten. Het vraagt veel tillen en bukken of lang rechtstaan om te strijken, iets wat ouderen of mindervaliden vaak niet vlot meer kunnen.

De zorgen om was en strijk kunnen zeer eenvoudig worden overgenomen door Washuis, een ervaren stomerij uit West-Brabant. De persoonlijke was en strijkservice voor bejaarden en hulpbehoevenden die nog moeilijk te been zijn of in een bejaardentehuis wonen is hun specialiteit.

Washuis zorgt voor jouw was

  • Wassen & strijken
  • Ophalen en bezorgen in regio West-Brabant
  • Uw was kastklaar retour
  • Volledige wasserij-, stomerij- en strijkservice
  • Persoonlijke aandacht

Was en strijkservice voor bewoners van een verzorgingshuis

In Nederland wonen ruim honderdduizend mensen van 55 jaar of ouder langdurig in een verpleeg- of verzorgingshuis. Dat is ongeveer 2 procent van alle 55-plussers. De ervaren gezondheid van zelfstandig wonende ouderen neemt af met de leeftijd. Onder tehuisbewoners neemt het gevoel van gezondheid juist toe. Dit laatste zou te verklaren kunnen zijn omdat veel dagelijkse taken niet meer door de bewoners zelf hoeven worden geregeld. Vaak kunnen zij gebruik maken van een maaltijd- en schoonmaakservice. Washuis voegt hier nog een comfortverhogende service aan toe. Alle was en strijk kan eenvoudig worden uitbesteed. We halen en brengen alle was aan huis of bij de zorginstelling waar u woont.

Washuis heeft jaren ervaring met het wassen, drogen en strijken van was voor hulpbehoevenden die in een verzorgingshuis wonen. De was wordt makkelijk bij je opgehaald zonder dat je hier verder nog iets voor hoeft te doen. Je kledij krijgt in eerste instantie een label zodat deze steeds bij de juiste eigenaar terugkomt. Daarna wordt het gewassen en gestreken in de wasserij en netjes weer bij je afgeleverd. Het enige wat jij nog moet doen is genieten van jouw schoon gewassen kleding.

Was en strijkservice voor bewoners van een verzorgingshuis
Wassen en strijken voor mantelzorgers

Wassen en strijken voor mantelzorgers

Mantelzorgers hebben al vaak een ruim gevuld takenpakket. Wassen en strijken vraagt veel tijd en inspanning. Kies ervoor om dit over te laten aan een gespecialiseerde firma. Zo wordt de was snel en efficiënt weer vers bij de hulpbehoevende geleverd zonder zorgen voor zowel de oudere als de mantelzorger. Zo kun jij je tijd als mantelzorger steken in dingen die er echt toe doen voor de senioren.

Een bezoekje brengen en praatje slaan of de persoonlijke papierwinkel in orde brengen of aanwezig zijn bij de oudere, dat dienen de kerntaken te zijn van de mantelzorger. Kleding wassen, kamers poetsen of andere praktische zaken kunnen makkelijker worden uitbesteed. Zo kan de mantelzorger zich bekommeren over het persoonlijke welzijn van de hulpbehoevende en laat hij de andere taken over aan gespecialiseerde firma’s.

Laat uw dag vlekkeloos verlopen met de wasservice van Washuis.

Vergoedingen door verzekering en PGB

Wie gebruik maakt van een persoonsgebonden budget of PGB kan hiervan een deel aanwenden voor huishoudelijke hulp. Hieronder valt niet enkel het poetsen van je kamer, maar ook het laten verzorgen van je was en strijk. Ook veel zorgverzekeringen bieden terugbetalingen voor de wasserij. Profiteer hiervan en laat de zorgen van was en strijk over aan een gespecialiseerde wasserij met persoonlijke service in Roosendaal.

Washuis haal en breng service

Washuis in Roosendaal haalt en brengt voor jou je was aan huis of in het verzorgingshuis. Het PGB of de verzekering dekt de nodige kosten die hieraan verbonden zijn, dus hierover hoef je je alvast geen zorgen te maken. Het enige wat jij dus als senior nog hoeft te doen is je aan te melden met je gegevens voor een kraaknette was! Washuis doet voor jou de rest.