Wasservice voor particulieren Roosendaal

Hoeveel tijd ben jij kwijt aan de wekelijkse was?

We zijn steeds drukker en werken vaak veel. Zou het dan niet fijn zijn dat je deze tijd beter kunt besteden? Washuis zorgt voor de was! Wij halen en brengen jouw was volgens afspraak op jou thuis. Nooit meer je overhemden strijken ‘s ochtends vroeg omdat je dat ‘s avonds bent vergeten. Je hemden hangen gewassen en gestreken klaar in je kledingkast. Washuis komt je wasgoed ophalen en onze medewerkers gaan vervolgens jouw overhemden wassen en strijken. Door onze samenwerking met een grote stomerij kunnen we ook je pak stomen of je gehele kostuum reinigen.

Washuis zorgt voor jouw was

  • Wassen & strijken
  • Ophalen en bezorgen in regio Roosendaal
  • Uw was kastklaar retour
  • Volledige wasserij-, stomerij- en strijkservice
  • Persoonlijke aandacht

Wasservice Roosendaal niet alleen voor professionals

Washuis verzorgt niet alleen de was voor professionals maar ook voor het hele gezin. Wil je liever je spaarzame vrije tijd met je gezin doorbrengen in plaats van de was doen? Dan kan Washuis ook voor het hele gezin de was verzorgen. We wassen niet alleen uw persoonlijke was (kleding, ondergoed), maar we bieden bijvoorbeeld ook een laken service.

Met ons unieke tracking systeem voor de wasservice voor particulieren ben je steeds zeker dat je je eigen was terugkrijgt. Overhemden wassen en strijken, een pak stomen, of kostuum reinigen, al deze vervelende en tijdsintensieve klussen nemen wij met plezier voor je over. Zo heb jij meer tijd om te genieten van je vrije tijd.

Was en strijkservice voor bewoners van een verzorgingshuis
Wassen en strijken voor mantelzorgers

Wasservice prijzen

Omdat wij alle wasgoed de juiste aandacht geven, kunnen wij extra aandacht besteden aan de behandeling van jouw was. Niemand is hetzelfde en heeft dezelfde wensen m.b.t. zijn/haar schema. We bespreken dus graag samen met jou de mogelijkheden. Hieronder vind je alvast een overzicht van een aantal prijzen:

  • Pantalon: € 2.75
  • Spijkerbroek / Jeans: € 1.70
  • Overhemd / Blouse: € 3.60
  • Trui / Vest: € 1.70
  • Onderbroek: € 0.30

Laat uw dag vlekkeloos verlopen met de wasservice van Washuis.

Jouw vrije tijd is waardevol

Onze persoonlijke wasservice kun je inzetten voor de dagelijkse was van je gewone kleding, handdoeken, linnengoed, etc. Washuis komt je wasgoed ophalen op de afgesproken dag en tijd. Geef aan, wanneer wij het wasgoed ophalen, als er delicate stukken moeten worden gewassen, dan doen wij dat met de nodige aandacht.

Even geen wasmachine?

Onze wasservice helpt u ook graag uit de brand wanneer u niet over een wasmachine beschikt. Door een verhuizing bijvoorbeeld, of wanneer uw machine thuis, om welke reden dan ook, tijdelijk niet beschikbaar is.

Twijfel niet langer

Bij ons krijgt enkel de was een nummer, maar de klant is dit zeker niet. Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak met de nodige zorg en aandacht voor jouw kledij. Wij leveren een correcte service aan een interessante prijs om jou het leven makkelijker te maken.

Laat één keer per week jouw wasgoed wassen en strijken. Geef je vuile manden wasgoed mee met onze ophaaldienst en krijg deze weer schoon en mooi gestreken terug. Twijfel niet langer en neem contact. Doe het vandaag nog, want terwijl je hierover nadenkt, stapelt de was zich alweer op.

Besteed je tijd nog 1 keer aan de was en meld je nu aan voor de Washuis wasservice

15 + 2 =