Wasservice voor bedrijven Roosendaal

Bedrijfskleding wassen

Washuis verzorgt al jaren bedrijfskleding voor diverse branches en is gespecialiseerd in bedrijfs textielverzorging en horeca textielverzorging. Zo kunnen wij bijvoorbeeld grote volumes bedrijfskleding wassen en hebben we jaren ervaring als horeca wasserij.

Vindt u het ook niet heerlijk …..dagelijks schone bedrijfskleding. Tijdig geleverd op de door u uitgekozen tijd en locatie? Professioneel gereinigd en behandeld volgens de door u gestelde normen.

De voordelen van was uitbesteden

  • het scheelt u veel tijd en ruimte
  • uw kleding en linnen gaat langer mee
  • uw bedrijfskleding blijft optimaal dus minder aanschaf van nieuwe kleding
  • minder waterverbruik

Uitbesteden van de bedrijfswas

Goed voor de dag komen met nette en schone bedrijfskleding. Of dat het nu voor de bouw, horeca of zorg is. Uw kleding moet niet alleen praktisch, functioneel, comfortabel en veilig zijn maar ook aan alle hygIëne en veiligheidsnormen binnen uw branche voldoen.

Bovendien als u alle was profesioneel laat reinigen blijft ook de uniformheid gewaarborgd. Uw kleding wordt altijd op dezelfde wijze gewassen en behandeld. 

Was en strijkservice voor bedrijven en horeca
Horeca wasservice Roosendaal en omstreken

Horeca wasservice

Voor veel bedrijven in de horeca is bedrijfskleding en tafellinnen een forse investering. Het professioneel laten reinigen zorgt ervoor dat alles langer mee gaat. Zo hoeft u minder vaak uw inventaris te vervangen.

Mooi en gemangeld tafellinnen geeft ook een luxe en hoogwaardige uitstraling. Dat geldt natuurlijk ook voor de sloven, servetten lopers.

Hoge standaard hygiëne voor food industrie
In de food industrie is hygiëne erg belangrijk en is goede en professionele reiniging een must. In de horeca heb je ook vaak te maken met moeilijk te verwijderen vlekken in kleding en op linnen. Washuis behandelt uw was met de hoogst mogelijke standaarden. Zo blijft de was niet alleen alles mooi en fris maar is het ook een visitekaartje voor uw zaak.

Laat uw dag vlekkeloos verlopen met de wasservice van Washuis.

Beschermende eigenschappen van bedrijfskleding

Bedrijfskleding is ook beschermend en moet dat ook zo lang mogelijk blijven
Omdat we hier in gespecialiseerd zijn heeft u er langer profijt van. Het washuis gebruikt speciale technieken om de beschermende eigenschappen te behouden
Wij reinigen uw vuile bedrijfskleding op een met door u afgesproken schema, zodat u nooit zonder zit.

Vette kleding wassen

Met name ook vette en hele vuile bedrijfskleding, denk aan garagemonteurs of koks, zijn lastig zelf te reinigen. Ook deze extreme was wordt bij Washuis professioneel en vakkundig gereinigd.

Wasservice voor bedrijven en industrie

Was uitbesteden is ook heel milieubewust

Naast alle andere voordelen is industrieel wassen ook nog eens veel beter voor het milieu. Zo gebruiken onze machines per wasbeurt ongeveer 8 liter water en een wasmachine thuis gebruikt al snel 50 liter water per wasbeurt!

Besteed je tijd nog 1 keer aan de was en meld je nu aan voor de Washuis wasservice

10 + 14 =